Billede: Pexels.com

Hvornår Blev Nintendo DS Lanceret?

De findes efterhånden mange forskellige spillekonsoller med millionviser af spil til. Et af de største på markedet er stadig Nintendo, som fik kæmpe succes med deres Nintendo DS. I dette indlæg vil jeg fortælle hvornår den første Nintendo DS blev lanceret. Find svaret forneden.

Siden tidernes morgen har Nintendo være en kæmpe "spiller" indenfor spillekonsoller. Nintendo var nogle af de første der lancerede en spillekonsol og har lige siden produceret spillekonsoller.


Nintendo Switchen er deres seneste udvkling som også har fået kæmpe succes, men uden de tidligere spillekonsoller har den måske ikke fandtes den dag idag.

Nintendo DS blev for første gang lanceret d. 21. November 2004 med en pris  på 150 dollars. Den blev lige fra starten af populært da man ikke havde set noget lignende dengang. 

Derudover var touchskærms funktionen med stylus også noget nyt, da man kunne tegne på en af de to skærme. Nintendo DS var praktisk og let at tage med sig rundt. 

Det var også Nintendo DS der for alvor introducerede multiplayer til brugerne. Dog kan det diskuteres hvor godt det egentligt var og hvor mange der rent faktisk brugte det.

Siden den første Nintendo DS er der blevet lavet mange forskellige opgradering af den. 

Dette indlæg blev skrevet med økonomisk støtte fra avXperten. Avxperten har et stort udvalg af produkter, som f.eks. Kontoratikler. Klik her for at se udvalget af kontorartiklerne. Tak til avxperten det betyder meget for os.

r4-ds-kort.dk