Billede: Pixabay, DtheDelinquent

Spil Til Nintendo DS

Mangler du nogle spil til din nintendo ds, så er der heldigvis en masse at vælge imellem, om du er til de store eventyrer eller bare ønsker at lære.

I det følgende kommer der nogle forslag til nogle spil, som er højt anbefalet og også nogle forskellige genre.

1. Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2

Du kan nu endelig komme til at spille Harry Potter og de andre hovedroller, hvor du oplever forskellige eventyrer, får nogle episke kampe og kæmper mod mørke kræfter.

2. The Lord of the Rings

Spillet er baseret for filmene, hvor du også følger historien. I spillet skal du både bekæmpe de mange fjender, samt løse gåder. Spillet er med Lego-tema.

3. Super Mario Bros.

Dette spil kan vi ikke rigtig komme udenom. Det er nok det mest kendte spil til dato og kan fås til alt og spilles også af alle.

Målet er det samme som altid - red prinsessen!

Selvom det er et af de gamle spil, så er det ikke ensbetydende med, at det ikke udvikler sig. I dette spil er der nye baner og nye kræfter, men man spiller stadigvæk de samme karakterer.

Der er et utal af spil til Nintendo DS, så det er bare at starte fra en ende af.

Tak til Perlen Odense. Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til dette du lige læste. Der kan du shoppe et sortiment fra ankelkæde. Det er årsagen til, at Perlen Odense får omtale i dette, du lige læste.

r4-ds-kort.dk