Billede: Pixabay, PIRO4D

Pokemon Spil Til Nintendo DS

Søger du efter Pokémon spil til din Nintendo DS, så er der masser at vælge imellem. I den følgende tekst får du et indblik i, hvilke spil fra den populære Pokémon-serie kan spilles på din device. Så slipper du også for at købe forkert i fremtiden :)

Pokémon Ranger

Denne serie af spil kom for første gang ud i 2006. Selvom det er en del af Pokémon-spillene, så minder det ikke meget om hinanden. I det orginale spil fanger du Pokémons med Pokeballs. I dette spil skal du fange dem med 'stylus' (følelser) og spins. Hver Pokémon har hver deres antal af spins, før de enten bliver fanget eller ej. 

Spillet har udviklet sig siden og der er kommet udviklinger af spillet med nye eventyr: Shadows Of Almia og Guardian Signs

Pokémon Trozei!

Igen et spil der afviger fra den orginale. Spillet her er et puslespil, hvor du skal matche Pokémons med hinanden.

Pokémon Dash

Dette spil er et kapløb mellem forskellige Pokémons. Man er primært Pikachu, hvor man skal vinde over de andre Pokémons i kapløbet.

Pokémon Mystery Dungeon - serie af 4

Disse spil kom også i 2006. Her er der vendt om på rollerne. Alle mennesker er nu blevet Pokémons, hvor man skal løse forskellige missioner og andre spændende eventyr.

Vi takker Perlen Odense for deres støtte til dette tekstindhold. Hos Perlen Odense shopper du et stort udvalg af Enamel varer. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.

r4-ds-kort.dk