Billede: Pexels.com

Nintendo DS: Mario Kart - Review

Har du overvejet at genleve dine unge dage med Mario Kart, så er anskaffelsen af en Nintendo DS et rigtig godt valg. 

Mario Kart var i blandt nogle af de mest kendte spil i 90'erne og siden da, har det ikke faldet i kvalitet. Spiller er stadig super elsker i blandt de mange loyale fans og det bliver det nok ved med. 

Spillet kom ud i 2011 og blev hurtigt et af de mest solgte spil det år. Selvom spillet handler om at race igennem diverse forskellige baner med forskellige udfordringer, så er det et spil alle kan spille. Børn og voksne, hun eller han. Generelt et spil er kan bringe hele familien sammen.

Nintendo har aldrig været god indenfor multiplayer, så det er lidt synd at man ikke rigtig kan spille mod sine venner, i hvert fald ikke med en god oplevelse. 

Ellers fungere spiller udmærket til singleplayer og man kan bruge en masser timer på at klare banerne  og unlocke diverse ting i spillet. 

Grafikken er som vi kender det. Det er en fin grafik på en Nintendo DS skærm, og afviger ikke for meget fra den originale grafik, som vi har været vant til. Jeg vil klart anbefale at købe spillet. 

Vi sender et stort tak til avXperten, der har støttet denne artikel. Hos avXperten shopper man specielt gerne https://www.avxperten.dk/earbuds/.

r4-ds-kort.dk