Billede: Pexels.com

Nintendo Ds Pokemon Spil

Hvis du lige har gennemført Pokemon Sword eller Shield på Nintendo Switch og har en trang til at gennemføre flere Pokemon spil, så skal du kigge efter en Nintendo DS. 

Igennem Nintedo DS' levetid er der blevet lanceret hele fem Pokemon spil. Hvis du har mod på at gennemføre dem, så er det bare med at kigge efter dem. Heldigvis findes der flere mennesker som dig, der er klar på udfordringen, så hvis du er heldig, så ville du kunne finde en Nintendo DS med et par af Pokemon spillene inkluderet i en god deal på diverse salgssider, som DBA, gul og gratis og Facebok Marketplace. 

Det er i hvert fald den billigste måde, i stedet for at købe dem hver i sær helt nyt. Jeg tror også at det er begrænset hvor du kan købe en helt Nintendo DS. Hvad mig bekendt er, at de ikke findes på hylderne i diverse elektronik butikker længere. Så skal du i virkeligheden måske til at kigge på udenlandske hjemmesider. Det kan blive en dyr fornøjelse.

Her er listen over Pokemon spil til Nintendo DS

Til slut vil vi hurtigt takke avxperten for støtten de her bidraget til ovenstående indhold. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og købe Perkolator. Vha. avxperten overlever denne hjemmeside.

r4-ds-kort.dk